Over ons

Adamast is ontstaan uit onze liefde voor de schoonheid die je aantreft in de natuur. Van jongs af aan oefenen mineralen en edelstenen in alle vormen aantrekkingskracht uit op ons. Wij zijn altijd op zoek naar mooie mineralen en unieke edelstenen.

Wij zijn allebei amateur geoloog/amateur edelsteenkundige en staan open voor suggesties met betrekking tot ons assortiment. Wij zijn hobbyisten en geen experts, maar daar waar onze kennis stopt, kennen we verschillende experts om onze kennis aan te vullen of onze stenen voor ons te testen.

Onze liefde voor edelstenen is terug te zien in de met zorg samengestelde verzameling edelstenen in onze webshop. Hier vindt u, naast de gebruikelijke edelstenen, ook de specialere "collector Item" edelstenen tegen een betaalbare prijs. Vindt u het fijner om de stenen eerst met eigen ogen te bekijken, bezoek ons dan op de verschillende mineralenbeurzen waar we soms al jaren vaste standhouders zijn.

Bent u opzoek naar een edelsteen die u niet op onze website aantreft? Mail ons dan, wij hebben nog veel meer stenen op voorraad.